Blog
Kolik potřebujeme vitamínu D3 a jak poznáme jeho nedostatek?
16.01.2023 Zajímavosti
Kolik potřebujeme vitamínu D3 a jak poznáme jeho nedostatek?
S nedostatkem slunečního záření se nedostává organismu dostatečná dávka vitamínu D3. Víte, jaké zdravotní komplikace způsobuje jeho nedostatek? číst celé
Zobrazit všechny články

Ulož.to - sdílejte snadno data

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Radka Pilná, SHOPEEK.cz, se sídlem Husova 21, Libice nad Cidlinou 289 07, IČ 66754658 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky a zajímavosti

Kolik potřebujeme vitamínu D3 a jak poznáme jeho nedostatek?
16.01.2023 Zajímavosti
Kolik potřebujeme vitamínu D3 a jak poznáme jeho nedostatek?
S nedostatkem slunečního záření se nedostává organismu dostatečná dávka vitamínu D3. Víte, jaké zdravotní komplikace způsobuje jeho nedostatek? číst celé
Jizvy a opary - řešení živým kolagenem
12.01.2023 Tipy a rady
Jizvy a opary - řešení živým kolagenem
Na jizvy po plastistických operacích víček, poprsí, nosu, po liftingu, na opařeniny, opary, hemeroidy, po holení, depilaci, na pupínky doporučujeme bi... číst celé
Novinka od Larens -  Collagen Peptide Face & Body Wash 210 ml
Novinka od Larens - Collagen Peptide Face & Body Wash 210 ml
Revital Shower Gel, regenerační a vyživující mycí gel na obličej a tělo mění název na Collagen Peptide Face & Body Wash. Z původních 200 ml nabyl na o... číst celé
Detox s českými produkty
04.01.2023 Tipy a rady
Detox s českými produkty
Plno předsevzetí a určitě i nápad, očistit tělo. Máme pro vás tip, jak to udělat šetrně a cíleně pro celý organismus. číst celé
Všechna práva vyhrazena SHOPEEK.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz