Nevíte si rady? Zavolejte.

0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

21.05.2018
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Radka Pilná, SHOPEEK.cz, se sídlem Husova 21, Libice nad Cidlinou 289 07, IČ 66754658 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Novinky z našeho blogu
30.11.2018 Zajímavosti
Euniké Yellow - Chlorella pro děti, dezintegrovaná a mikronizovaná, kterou své dceři ordinuji 6 let!
Dcerce už šest let podávám českou chlorellu v podobě českého doplňku Euniké Yellow. Nemoci se jí vyhýbají. Balení je doplněno o další vývojově prospěš... číst celé
15.11.2018 Tipy a rady
Péče o pleť podle věku
Kvalitní kosmetika dokáže proces stárnutí výrazně zpomalit. Jen musíte vědět, kdy a jakou kosmetiku použít. číst celé
02.11.2018 Rozhovory
Příběh české olympioničky, které pomohla na klouby Euniké Scarlet
Bývalá reprezentantka v běhu na lyžích, členka družstva Olympijských nadějí a držitelka medailí ze Světového poháru na kolečkových lyžích Mgr. Jana St... číst celé
20.10.2018 Tipy a rady
6 výkonných pomocníků pro krásnou pleť
Udržovaná pleť vypadá zdravě a spokojeně. Je několik cest, jak toho docílit. Můžete se vydat cestou estetické či plastické chirurgie nebo přirozenou. ... číst celé
Naše přednosti
  • dopravné nad 1000,- Kč ZDARMA
  • sortiment skladujeme v optimální teplotě
  • díky napojení na výrobce máme zboží vždy čerstvé
  • v extrémním počasí zásilky nezasíláme, hlídáme kvalitu
  • zasíláme po celé EU
  • většinu produktů sami používáme
  • svou práci máme rádi a zákazníků si vážíme
Rychlý kontakt
Logo
+420 603 453 412
Všechna práva vyhrazena SHOPEEK.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.