Blog
Omlazující péče o oční okolí - postup jak a čím
29.09.2022 Tipy a rady
Omlazující péče o oční okolí - postup jak a čím
Návod, jak správně a přirzeně pečovat o oční okolí, aby se netvořily vrásky a narovnaly kontury. číst celé
Zobrazit všechny články

Ulož.to - sdílejte snadno data

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Radka Pilná, SHOPEEK.cz, se sídlem Husova 21, Libice nad Cidlinou 289 07, IČ 66754658 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky a zajímavosti

Omlazující péče o oční okolí - postup jak a čím
29.09.2022 Tipy a rady
Omlazující péče o oční okolí - postup jak a čím
Návod, jak správně a přirzeně pečovat o oční okolí, aby se netvořily vrásky a narovnaly kontury. číst celé
Suchá pokožka po létě: Jak jí vrátit pružnost a zdraví?
10.09.2022 Tipy a rady
Suchá pokožka po létě: Jak jí vrátit pružnost a zdraví?
I když podzim klepe na dveře, mnozí z vás nám stále ještě volají a chtějí poradit, jak se rychle zbavit nových letních vrásek nejen ze stresu, ale i p... číst celé
Physio Sport Peptide Complex plný peptidů
08.09.2022 Zajímavosti
Physio Sport Peptide Complex plný peptidů
Doplněk stravy Physio Sport Peptide Complex je dostupný v praktických sáčcích a každý z nich obsahuje denní dávku přípravku s rekordním obsahem lyofil... číst celé
Regenerace pokožky těla živým kolagenem
24.08.2022 Tipy a rady
Regenerace pokožky těla živým kolagenem
Slunění jakéhokoliv typu pokožce nesvědčí, narušuje kolagenová vlákna. Naštěstí živý kolagen ji dokáže zregenerovat. číst celé
Naše přednosti
  • dopravné u poloviny produktů ZDARMA
  • sortiment skladujeme v optimální teplotě
  • díky napojení na výrobce máme zboží vždy čerstvé
  • v extrémním počasí zásilky nezasíláme, hlídáme kvalitu
  • většinu produktů sami používáme
  • svou práci máme rádi a zákazníků si vážíme
Všechna práva vyhrazena SHOPEEK.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz