Blog
Na akné se živým kolagenem
19.02.2022 Tipy a rady
Na akné se živým kolagenem
Nebojíme se odpovědět, že tropokolagen je tak dokonalým bojovníkem proti akné, že budete žasnout. Chce to jen vydržet první měsíc. číst celé
Nově nabízíme výběrovou kávu
15.02.2022 Zajímavosti
Nově nabízíme výběrovou kávu
Pokud si rádi vychutnáte šálek dobré kávy, určitě jste se už setkali s označením výběrová káva (nebo anglicky specialty coffee). Víte, co tento pojem ... číst celé
Zobrazit všechny články

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Radka Pilná, SHOPEEK.cz, se sídlem Husova 21, Libice nad Cidlinou 289 07, IČ 66754658 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky a zajímavosti

Na akné se živým kolagenem
19.02.2022 Tipy a rady
Na akné se živým kolagenem
Nebojíme se odpovědět, že tropokolagen je tak dokonalým bojovníkem proti akné, že budete žasnout. Chce to jen vydržet první měsíc. číst celé
Nově nabízíme výběrovou kávu
15.02.2022 Zajímavosti
Nově nabízíme výběrovou kávu
Pokud si rádi vychutnáte šálek dobré kávy, určitě jste se už setkali s označením výběrová káva (nebo anglicky specialty coffee). Víte, co tento pojem ... číst celé
Alternativní léčba otevřené tlapky našeho "fleťáka" + VIDEO
Alternativní léčba otevřené tlapky našeho "fleťáka" + VIDEO
O prázdninách se náš hafan najednou objevil s bolístkou na tlapce. Veterinář mu chtěl nasadit antibiotika a plánoval operaci, neboť mu to chtěl vyřízn... číst celé
Somavedic - vědecky ověřené pozitivní účinky na organismus a okolí
09.01.2022 Zajímavosti
Somavedic - vědecky ověřené pozitivní účinky na organismus a okolí
Somavedic po letech prošel několika laboratorními měřeními a testy. Ve všech případech se potvrdily pozitivní změny vlivem přístroje Somavedic. Od kva... číst celé
Naše přednosti
  • dopravné u poloviny produktů ZDARMA
  • sortiment skladujeme v optimální teplotě
  • díky napojení na výrobce máme zboží vždy čerstvé
  • v extrémním počasí zásilky nezasíláme, hlídáme kvalitu
  • většinu produktů sami používáme
  • svou práci máme rádi a zákazníků si vážíme
Všechna práva vyhrazena SHOPEEK.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz