Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Pro muže nejen pod stromeček Larens Revital Men Face Gel
15.07.2021 Tipy a rady
Pro muže nejen pod stromeček Larens Revital Men Face Gel
Kdy poznáte, že muž potřebuje kosmetickou péči? Když vám začnou mizet přípravky v koupelně :-) Chce to ale vybrat vhodný přípravek. číst celé
Nenechte se diskriminovat! České nanoroušky jsou alternativou k respirátorům. Potvrzeno Ministerstvem zdravotnictví! Nenechte se diskriminovat! České nanoroušky jsou alternativou k respirátorům. Potvrzeno Ministerstvem zdravotnictví!
Nanoroušky, které prodáváme, splňují vládní nařízení a NIKDO Vás tedy nesmí v obchodě, v práci i jinde napadat za to, že nemáte respirátor. S touto si... číst celé
Zobrazit všechny články

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Radka Pilná, SHOPEEK.cz, se sídlem Husova 21, Libice nad Cidlinou 289 07, IČ 66754658 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky a zajímavosti

Pro muže nejen pod stromeček Larens Revital Men Face Gel
15.07.2021 Tipy a rady
Pro muže nejen pod stromeček Larens Revital Men Face Gel
Kdy poznáte, že muž potřebuje kosmetickou péči? Když vám začnou mizet přípravky v koupelně :-) Chce to ale vybrat vhodný přípravek. číst celé
Nenechte se diskriminovat! České nanoroušky jsou alternativou k respirátorům. Potvrzeno Ministerstvem zdravotnictví!
Nenechte se diskriminovat! České nanoroušky jsou alternativou k respirátorům. Potvrzeno Ministerstvem zdravotnictví!
Nanoroušky, které prodáváme, splňují vládní nařízení a NIKDO Vás tedy nesmí v obchodě, v práci i jinde napadat za to, že nemáte respirátor. S touto si... číst celé
Nanoroušky od české Nanolady - Ing. Marcela Munzarová je nanofrajerka!
Nanoroušky od české Nanolady - Ing. Marcela Munzarová je nanofrajerka!
Když jsme dnes zalistovávali novou položku NANO ROUŠKU do e-shopu, netušili jsme, že večer v televizních zprávách bude zmínka o NANOLADY. číst celé
Galvanická žehlička vrásek Galvanic Spa slaví 20 let!
15.02.2021 Zajímavosti
Galvanická žehlička vrásek Galvanic Spa slaví 20 let!
Americký přístroj Gavanic Spa je již neuvěřitelných 20 let na trhu. Přinášíme historii vývoje omlazujících prostředků společnosti NuSkin. číst celé
Naše přednosti
  • dopravné nad 2000,- Kč ZDARMA
  • sortiment skladujeme v optimální teplotě
  • díky napojení na výrobce máme zboží vždy čerstvé
  • v extrémním počasí zásilky nezasíláme, hlídáme kvalitu
  • zasíláme po celé EU
  • většinu produktů sami používáme
  • svou práci máme rádi a zákazníků si vážíme
Všechna práva vyhrazena SHOPEEK.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.