Blog
Kolik potřebujeme vitamínu D3 a jak poznáme jeho nedostatek?
16.01.2023 Zajímavosti
Kolik potřebujeme vitamínu D3 a jak poznáme jeho nedostatek?
S nedostatkem slunečního záření se nedostává organismu dostatečná dávka vitamínu D3. Víte, jaké zdravotní komplikace způsobuje jeho nedostatek? číst celé
Zobrazit všechny články

Ulož.to - sdílejte snadno data

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Radka Pilná, SHOPEEK.cz, se sídlem Husova 21, Libice nad Cidlinou 289 07, IČ 66754658 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky a zajímavosti

Kolik potřebujeme vitamínu D3 a jak poznáme jeho nedostatek?
16.01.2023 Zajímavosti
Kolik potřebujeme vitamínu D3 a jak poznáme jeho nedostatek?
S nedostatkem slunečního záření se nedostává organismu dostatečná dávka vitamínu D3. Víte, jaké zdravotní komplikace způsobuje jeho nedostatek? číst celé
Jizvy a opary - řešení živým kolagenem
12.01.2023 Tipy a rady
Jizvy a opary - řešení živým kolagenem
Na jizvy po plastistických operacích víček, poprsí, nosu, po liftingu, na opařeniny, opary, hemeroidy, po holení, depilaci, na pupínky doporučujeme bi... číst celé
Novinka od Larens -  Collagen Peptide Face & Body Wash 210 ml
Novinka od Larens - Collagen Peptide Face & Body Wash 210 ml
Revital Shower Gel, regenerační a vyživující mycí gel na obličej a tělo mění název na Collagen Peptide Face & Body Wash. Z původních 200 ml nabyl na o... číst celé
Detox s českými produkty
04.01.2023 Tipy a rady
Detox s českými produkty
Plno předsevzetí a určitě i nápad, očistit tělo. Máme pro vás tip, jak to udělat šetrně a cíleně pro celý organismus. číst celé
Všechna práva vyhrazena SHOPEEK.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz