Nevíte si rady? Zavolejte.

0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

21.05.2018
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Radka Pilná, SHOPEEK.cz, se sídlem Husova 21, Libice nad Cidlinou 289 07, IČ 66754658 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Novinky z našeho blogu
30.11.2018 Zajímavosti
Euniké Yellow - Chlorella pro děti, dezintegrovaná a mikronizovaná, kterou své dceři ordinuji 6 let!
Dcerce už šest let podávám českou chlorellu v podobě českého doplňku Euniké Yellow. Nemoci se jí vyhýbají. Balení je doplněno o další vývojově prospěš... číst celé
15.11.2018 Tipy a rady
Péče o pleť podle věku
Kvalitní kosmetika dokáže proces stárnutí výrazně zpomalit. Jen musíte vědět, kdy a jakou kosmetiku použít. číst celé
02.11.2018 Rozhovory
Příběh české olympioničky, které pomohla na klouby Euniké Scarlet
Bývalá reprezentantka v běhu na lyžích, členka družstva Olympijských nadějí a držitelka medailí ze Světového poháru na kolečkových lyžích Mgr. Jana St... číst celé
20.10.2018 Tipy a rady
6 výkonných pomocníků pro krásnou pleť
Udržovaná pleť vypadá zdravě a spokojeně. Je několik cest, jak toho docílit. Můžete se vydat cestou estetické či plastické chirurgie nebo přirozenou. ... číst celé
Naše přednosti
  • dopravné nad 1000,- Kč ZDARMA
  • sortiment skladujeme v optimální teplotě
  • díky napojení na výrobce máme zboží vždy čerstvé
  • v extrémním počasí zásilky nezasíláme, hlídáme kvalitu
  • zasíláme po celé EU
  • většinu produktů sami používáme
  • svou práci máme rádi a zákazníků si vážíme
Rychlý kontakt
Logo
+420 603 453 412
Všechna práva vyhrazena SHOPEEK.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.