Blog
Kolik potřebujeme vitamínu D3 a jak poznáme jeho nedostatek?
16.01.2023 Zajímavosti
Kolik potřebujeme vitamínu D3 a jak poznáme jeho nedostatek?
S nedostatkem slunečního záření se nedostává organismu dostatečná dávka vitamínu D3. Víte, jaké zdravotní komplikace způsobuje jeho nedostatek? číst celé
Zobrazit všechny články

Ulož.to - sdílejte snadno data

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  • Udělujete tímto souhlas prodejci Radce Pilné, se sídlem Husova 21, Libice nad Cidlinou 28907, IČ: 66754658 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  • Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky a zajímavosti

Kolik potřebujeme vitamínu D3 a jak poznáme jeho nedostatek?
16.01.2023 Zajímavosti
Kolik potřebujeme vitamínu D3 a jak poznáme jeho nedostatek?
S nedostatkem slunečního záření se nedostává organismu dostatečná dávka vitamínu D3. Víte, jaké zdravotní komplikace způsobuje jeho nedostatek? číst celé
Jizvy a opary - řešení živým kolagenem
12.01.2023 Tipy a rady
Jizvy a opary - řešení živým kolagenem
Na jizvy po plastistických operacích víček, poprsí, nosu, po liftingu, na opařeniny, opary, hemeroidy, po holení, depilaci, na pupínky doporučujeme bi... číst celé
Novinka od Larens -  Collagen Peptide Face & Body Wash 210 ml
Novinka od Larens - Collagen Peptide Face & Body Wash 210 ml
Revital Shower Gel, regenerační a vyživující mycí gel na obličej a tělo mění název na Collagen Peptide Face & Body Wash. Z původních 200 ml nabyl na o... číst celé
Detox s českými produkty
04.01.2023 Tipy a rady
Detox s českými produkty
Plno předsevzetí a určitě i nápad, očistit tělo. Máme pro vás tip, jak to udělat šetrně a cíleně pro celý organismus. číst celé
Všechna práva vyhrazena SHOPEEK.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz