Blog
Alternativní léčba otevřené tlapky našeho "fleťáka" + VIDEO Alternativní léčba otevřené tlapky našeho "fleťáka" + VIDEO
O prázdninách se náš hafan najednou objevil s bolístkou na tlapce. Veterinář mu chtěl nasadit antibiotika a plánoval operaci, neboť mu to chtěl vyřízn... číst celé
Somavedic - vědecky ověřené pozitivní účinky na organismus a okolí
09.01.2022 Zajímavosti
Somavedic - vědecky ověřené pozitivní účinky na organismus a okolí
Somavedic po letech prošel několika laboratorními měřeními a testy. Ve všech případech se potvrdily pozitivní změny vlivem přístroje Somavedic. Od kva... číst celé
Zobrazit všechny články

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  • Udělujete tímto souhlas prodejci Radce Pilné, se sídlem Husova 21, Libice nad Cidlinou 28907, IČ: 66754658 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  • Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky a zajímavosti

Alternativní léčba otevřené tlapky našeho "fleťáka" + VIDEO
Alternativní léčba otevřené tlapky našeho "fleťáka" + VIDEO
O prázdninách se náš hafan najednou objevil s bolístkou na tlapce. Veterinář mu chtěl nasadit antibiotika a plánoval operaci, neboť mu to chtěl vyřízn... číst celé
Somavedic - vědecky ověřené pozitivní účinky na organismus a okolí
09.01.2022 Zajímavosti
Somavedic - vědecky ověřené pozitivní účinky na organismus a okolí
Somavedic po letech prošel několika laboratorními měřeními a testy. Ve všech případech se potvrdily pozitivní změny vlivem přístroje Somavedic. Od kva... číst celé
Sérum Syn Ake Eye & More na vrásky kolem očí v novém složení
14.12.2021 Zajímavosti
Sérum Syn Ake Eye & More na vrásky kolem očí v novém složení
Syn Ake Eye & More New Formula je luxusní krémové sérum na oční okolí a mimické vrásky. V čem je super? číst celé
Kosmetické pojmy
08.12.2021 Tipy a rady
Kosmetické pojmy
Zajímavá a poutavá slova a přesto jim nerozumíme. Tak si pár těch kosmetických pojmů vysvětlíme. číst celé
Naše přednosti
  • dopravné u poloviny produktů ZDARMA
  • sortiment skladujeme v optimální teplotě
  • díky napojení na výrobce máme zboží vždy čerstvé
  • v extrémním počasí zásilky nezasíláme, hlídáme kvalitu
  • většinu produktů sami používáme
  • svou práci máme rádi a zákazníků si vážíme
Všechna práva vyhrazena SHOPEEK.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz