Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Karolína Kurková žehlí vrásky americkou galvanickou žehličkou Nuskin Galvanic spa
29.11.2020 Zajímavosti
Karolína Kurková žehlí vrásky americkou galvanickou žehličkou Nuskin Galvanic spa
I na celebrity dopadla doba koronová a zavřené salóny krásy. Česká modelka Karolína Kurková si však poradila po svém a objevila přístroj, který Vám ji... číst celé
Redukce obličejových  vrásek živým kolagenem aneb jak správně pracovat s hydrátem kolagenu
05.10.2020 Tipy a rady
Redukce obličejových vrásek živým kolagenem aneb jak správně pracovat s hydrátem kolagenu
Funční kolagen musí být v podobě hydrátu (živé formě) se zachovanou DNA, s onačením tropokolagen. Jiné formy, například hydrolyzovaný kolagen nebo hyd... číst celé
Multifunkční a komplexní peptidové sérum na obličej, tělo a vlasy - Biopeptide Serum Spray
28.07.2020 Tipy a rady
Multifunkční a komplexní peptidové sérum na obličej, tělo a vlasy - Biopeptide Serum Spray
Unikátní složení na bázi Biopeptide Complex - patentovaného komplexu biologicky aktivních peptidů rybího kolagenu a synergicky působících aktivních lá... číst celé
Zobrazit všechny články

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  • Udělujete tímto souhlas prodejci Radce Pilné, se sídlem Husova 21, Libice nad Cidlinou 28907, IČ: 66754658 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  • Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky a zajímavosti

Karolína Kurková žehlí vrásky americkou galvanickou žehličkou Nuskin Galvanic spa
29.11.2020 Zajímavosti
Karolína Kurková žehlí vrásky americkou galvanickou žehličkou Nuskin Galvanic spa
I na celebrity dopadla doba koronová a zavřené salóny krásy. Česká modelka Karolína Kurková si však poradila po svém a objevila přístroj, který Vám ji... číst celé
Redukce obličejových  vrásek živým kolagenem aneb jak správně pracovat s hydrátem kolagenu
05.10.2020 Tipy a rady
Redukce obličejových vrásek živým kolagenem aneb jak správně pracovat s hydrátem kolagenu
Funční kolagen musí být v podobě hydrátu (živé formě) se zachovanou DNA, s onačením tropokolagen. Jiné formy, například hydrolyzovaný kolagen nebo hyd... číst celé
Multifunkční a komplexní peptidové sérum na obličej, tělo a vlasy - Biopeptide Serum Spray
28.07.2020 Tipy a rady
Multifunkční a komplexní peptidové sérum na obličej, tělo a vlasy - Biopeptide Serum Spray
Unikátní složení na bázi Biopeptide Complex - patentovaného komplexu biologicky aktivních peptidů rybího kolagenu a synergicky působících aktivních lá... číst celé
Hydrát živého kolagenu Inventia oceněn prestižní cenou v USA
01.03.2020 Zajímavosti
Hydrát živého kolagenu Inventia oceněn prestižní cenou v USA
Za mimořádnou kvalitu a účinky získal živý kolagen (hydrát kolagenu) Inventia v USA prestižní ocenění ÎLE Maison VIII SENSES AWARD 2019. číst celé
Naše přednosti
  • dopravné nad 2000,- Kč ZDARMA
  • sortiment skladujeme v optimální teplotě
  • díky napojení na výrobce máme zboží vždy čerstvé
  • v extrémním počasí zásilky nezasíláme, hlídáme kvalitu
  • zasíláme po celé EU
  • většinu produktů sami používáme
  • svou práci máme rádi a zákazníků si vážíme
Všechna práva vyhrazena SHOPEEK.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.