Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Multifunkční a komplexní peptidové sérum na obličej, tělo a vlasy - Biopeptide Serum Spray
28.07.2020 Tipy a rady
Multifunkční a komplexní peptidové sérum na obličej, tělo a vlasy - Biopeptide Serum Spray
Unikátní složení na bázi Biopeptide Complex - patentovaného komplexu biologicky aktivních peptidů rybího kolagenu a synergicky působících aktivních lá... číst celé
Hydrát živého kolagenu Inventia oceněn prestižní cenou v USA
01.03.2020 Zajímavosti
Hydrát živého kolagenu Inventia oceněn prestižní cenou v USA
Za mimořádnou kvalitu a účinky získal živý kolagen (hydrát kolagenu) Inventia v USA prestižní ocenění ÎLE Maison VIII SENSES AWARD 2019. číst celé
Únavový syndrom má vždy svou příčinu. My ho vyřešili!
28.01.2020 Tipy a rady
Únavový syndrom má vždy svou příčinu. My ho vyřešili!
Podělíme se s vámi s vlastním případem, zákaznice přešla z poměrně silných antidepresiv na přírodní produkty bez jediné kapky chemie. Jsem rádi, když ... číst celé
Zobrazit všechny články

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Radka Pilná, SHOPEEK.cz, se sídlem Husova 21, Libice nad Cidlinou 289 07, IČ 66754658 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@shopeek.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky a zajímavosti

Multifunkční a komplexní peptidové sérum na obličej, tělo a vlasy - Biopeptide Serum Spray
28.07.2020 Tipy a rady
Multifunkční a komplexní peptidové sérum na obličej, tělo a vlasy - Biopeptide Serum Spray
Unikátní složení na bázi Biopeptide Complex - patentovaného komplexu biologicky aktivních peptidů rybího kolagenu a synergicky působících aktivních lá... číst celé
Hydrát živého kolagenu Inventia oceněn prestižní cenou v USA
01.03.2020 Zajímavosti
Hydrát živého kolagenu Inventia oceněn prestižní cenou v USA
Za mimořádnou kvalitu a účinky získal živý kolagen (hydrát kolagenu) Inventia v USA prestižní ocenění ÎLE Maison VIII SENSES AWARD 2019. číst celé
Únavový syndrom má vždy svou příčinu. My ho vyřešili!
28.01.2020 Tipy a rady
Únavový syndrom má vždy svou příčinu. My ho vyřešili!
Podělíme se s vámi s vlastním případem, zákaznice přešla z poměrně silných antidepresiv na přírodní produkty bez jediné kapky chemie. Jsem rádi, když ... číst celé
Už jste vyzkoušeli péči o vlasy řady Larens Perfect Hair?
Už jste vyzkoušeli péči o vlasy řady Larens Perfect Hair?
Jakmile jsme obdrželi první várku šamponů a kondicionérů Larens Perfect Hair, rozvoněla se nám kancelář velmi příjemnou vůní a voní dodnes. A to není ... číst celé
Naše přednosti
  • dopravné nad 2000,- Kč ZDARMA
  • sortiment skladujeme v optimální teplotě
  • díky napojení na výrobce máme zboží vždy čerstvé
  • v extrémním počasí zásilky nezasíláme, hlídáme kvalitu
  • zasíláme po celé EU
  • většinu produktů sami používáme
  • svou práci máme rádi a zákazníků si vážíme
Všechna práva vyhrazena SHOPEEK.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.