Blog
Omlazující péče o oční okolí - postup jak a čím
29.09.2022 Tipy a rady
Omlazující péče o oční okolí - postup jak a čím
Návod, jak správně a přirzeně pečovat o oční okolí, aby se netvořily vrásky a narovnaly kontury. číst celé
Zobrazit všechny články

Ulož.to - sdílejte snadno data

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Radka Pilná, SHOPEEK.cz, se sídlem Husova 21, Libice nad Cidlinou 289 07, IČ 66754658 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@shopeek.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky a zajímavosti

Omlazující péče o oční okolí - postup jak a čím
29.09.2022 Tipy a rady
Omlazující péče o oční okolí - postup jak a čím
Návod, jak správně a přirzeně pečovat o oční okolí, aby se netvořily vrásky a narovnaly kontury. číst celé
Suchá pokožka po létě: Jak jí vrátit pružnost a zdraví?
10.09.2022 Tipy a rady
Suchá pokožka po létě: Jak jí vrátit pružnost a zdraví?
I když podzim klepe na dveře, mnozí z vás nám stále ještě volají a chtějí poradit, jak se rychle zbavit nových letních vrásek nejen ze stresu, ale i p... číst celé
Physio Sport Peptide Complex plný peptidů
08.09.2022 Zajímavosti
Physio Sport Peptide Complex plný peptidů
Doplněk stravy Physio Sport Peptide Complex je dostupný v praktických sáčcích a každý z nich obsahuje denní dávku přípravku s rekordním obsahem lyofil... číst celé
Regenerace pokožky těla živým kolagenem
24.08.2022 Tipy a rady
Regenerace pokožky těla živým kolagenem
Slunění jakéhokoliv typu pokožce nesvědčí, narušuje kolagenová vlákna. Naštěstí živý kolagen ji dokáže zregenerovat. číst celé
Naše přednosti
  • dopravné u poloviny produktů ZDARMA
  • sortiment skladujeme v optimální teplotě
  • díky napojení na výrobce máme zboží vždy čerstvé
  • v extrémním počasí zásilky nezasíláme, hlídáme kvalitu
  • většinu produktů sami používáme
  • svou práci máme rádi a zákazníků si vážíme
Všechna práva vyhrazena SHOPEEK.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz