Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Platba kartou / dopravci
 

 

Zajímavosti

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Radka Pilná, SHOPEEK.cz, se sídlem Husova 21, Libice nad Cidlinou 289 07, IČ 66754658 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Účetní společnost KAPADERO s.r.o. IČ: 04732847, se sídlem Nenakonice 570, 783 75 Dub nad Moravou
    • Poskytovatel přepravní služby PPL CZ s.r.o., IČ 25194798, se sídlem K Borovému 99, Říčany, 251 01 Jažlovice
    • Poskytovatel přepravní služby Česká pošta, s.p., IČ: 47114983, se sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Borelie nebo streptokok? To nám běhalo hlavou, když dítě bylo infikováno hmyzem a objevil se flek
17.04.2019 Tipy a rady
Borelie nebo streptokok? To nám běhalo hlavou, když dítě bylo infikováno hmyzem a objevil se flek
Každý, kdo fialovou nohu naší dcerky viděl, nás tlačil k lékařům, nasazoval antibiotika, píchal injekce apod. My zachovali klid a věřili tomu, že to z... číst celé
Potrhaná dlaň opět vyřešena pomocí kolostra Powerful Worker
10.04.2019 Tipy a rady
Potrhaná dlaň opět vyřešena pomocí kolostra Powerful Worker
Powerful Worker je u nás doma takový univerzální přírodní lékař. V roce 2017 jsme díky němu mohli bez problémů navštívit v Poděbradech Festival filmov... číst celé
Natrženou pusu jsme zahojili kolostrem
02.04.2019 Tipy a rady
Natrženou pusu jsme zahojili kolostrem
V rámci loňské akce Ukliďme Česko dostala naše dcera od spolužačky hráběmi. Nechtěně, zato pořádně. Výsledkem byla natržená pusa. Ta po pár hodinách, ... číst celé
Dítě bodl hmyz a natekl kotník. Jak jsme to vyřešili?
28.03.2019 Tipy a rady
Dítě bodl hmyz a natekl kotník. Jak jsme to vyřešili?
Loňské prázdniny byly vydatné na různé pády, úrazy a štípance. Postupně se s vámi podělíme, jak jsem pomocí prostředků, které najdete v našem eshopu, ... číst celé
Naše přednosti
  • dopravné nad 1000,- Kč ZDARMA
  • sortiment skladujeme v optimální teplotě
  • díky napojení na výrobce máme zboží vždy čerstvé
  • v extrémním počasí zásilky nezasíláme, hlídáme kvalitu
  • zasíláme po celé EU
  • většinu produktů sami používáme
  • svou práci máme rádi a zákazníků si vážíme
Všechna práva vyhrazena SHOPEEK.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.