Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  • Udělujete tímto souhlas Radce Pilné, se sídlem Husova 21, Libice nad Cidlinou 28907, IČ 66754658, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  • Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak revmatoidní artritidu řešit přirozenou cestou? Pomocí kapslí, které obsahují částice CRA !
Jak revmatoidní artritidu řešit přirozenou cestou? Pomocí kapslí, které obsahují částice CRA !
Kdo se nikdy nesetkal s revmatoidní artritidou (RA), ten netuší, jak těžké je s ní žít. Nemocní si často nedovedou zavázat tkaničky u bot, vyčistit zu... číst celé
Jak zpacifikovat atopický ekzém pomocí kolostra - přinášíme přesný návod a postup + fotodokumentace a video
07.02.2019 Tipy a rady
Jak zpacifikovat atopický ekzém pomocí kolostra - přinášíme přesný návod a postup + fotodokumentace a video
Již několik let máme osvědčený postup, jak se zbavit ekzému přírodní cestou. U malých dětí mizí do 2 měsíců, u dospělých cca za 3-4 měsíce. číst celé
Co se děje v kůži, když stárne
22.01.2019 Zajímavosti
Co se děje v kůži, když stárne
Proces stárnutí nastává již od prvního dne, co se narodíme. Nejvíce ho však začneme vnímat ve středním věku. Jak stárne pleť a chová se kůže si vysvět... číst celé
Euniké Yellow - Chlorella pro děti, dezintegrovaná a mikronizovaná, kterou své dceři ordinuji 6 let!
30.11.2018 Zajímavosti
Euniké Yellow - Chlorella pro děti, dezintegrovaná a mikronizovaná, kterou své dceři ordinuji 6 let!
Dcerce už šest let podávám českou chlorellu v podobě českého doplňku Euniké Yellow. Nemoci se jí vyhýbají. Balení je doplněno o další vývojově prospěš... číst celé
Naše přednosti
  • dopravné nad 1000,- Kč ZDARMA
  • sortiment skladujeme v optimální teplotě
  • díky napojení na výrobce máme zboží vždy čerstvé
  • v extrémním počasí zásilky nezasíláme, hlídáme kvalitu
  • zasíláme po celé EU
  • většinu produktů sami používáme
  • svou práci máme rádi a zákazníků si vážíme
Všechna práva vyhrazena SHOPEEK.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.