- Štítky blogu
- tropokolagen
- živý kolagen
- Powerful Worker
- Alternativní řešení zdravotních problémů
- kolagen
- hydrát kolagenu
- Absolute Power
- Inventia
- chlorella sp
- Euniké Pink Grape
- třeboňská chlorella
- kolostrum
- Účinné složky
- Deparim
- chlorella
- Nuskin
- česká chlorella
- Euniké Grey
- omlazení
- galvanická žehlička
- Larens
- Euniké Scarlet
- Euniké Yellow
- Euniké Blue
- Euniké Magenta
- Biopeptide Complex
- Euniké Red
- colostrum
- Euniké Silver
- imunita
- Kloubní aparát
- powerful worker
- rybí peptidy
- galvanic spa
- Vitamin C
- Queen Euniké
- organický vitamin C
- Tropokolagen
- česká řasa
- pleť
- pohybový aparát
- regenerace pokožky
- Nutrivi vitamin C
- Queen Kid
- Vitamin B5
- rýma
- Imunoglobuliny
- IgG
- Detox

- Úvod
- Blog
- Zajímavosti
- Co je to ta Chlorella SP?
Co je to ta Chlorella SP?
Není to žádné zaklínadlo, ani nic tajemného. Jde ale o úžasný kmen speciální chlorelly, která se pěstuje a zkoumá na jihu Čech.
Běžná chlorella se pěstuje v kruhových nebo oválných bazénech za stálého promíchávání a přidávání oxidu uhličitého. Chlorella SP využívá unikátní technologie pěstování na nakloněných plošinách v Mikrobiologickém ústavu v Třeboni.
Česká dezintegrovaná řasa Chlorella SP je harmonickou směsí vitamínů, minerálů, bílkovin, vlákniny, stopových prvků a speciálních látek (chlorofyl, karotenoidy, Chlorella růstový faktor (CGF) a další.), která se v přírodě tvořila tisíce let. Umí si poradit se spousty zdravotních problémů, viz. www.chlorellasp.cz.
Způsob pěstování Chlorelly SP je patentován. Výhodou této suroviny je, že ji naši čeští vědci pěstují a zkoumají ve výzkumném centru v Třeboni již několik let pod záštitou Mikrobiologického ústavu Akdemie věd.
Tato surovina je nejžádanější na světě. Proto dávejte přednost výrobcům, kteří s kmenem Chlorella SP. (chlorella species) pracují při výrobě doplňků stravy. Tam máte skutečnou jistotu, že nebude obsahovat těžké kovy či jiné nežádoucí látky a bude 100% BIO. Každá vypěstovaná dávka je totiž velmi podrobně laboratorně kontrolována a z pěstírny rovnou putuje do farmakologické firmy, která ji zpracuje do tobolek, kde je její kvalita zachována ve vakuu. Surovina tak nemusí čelit vlivu mikroorganismů ve vzduchu a neztrácí své účinky během zpracování. Její maximální využitelnost v našem zažívacím ústrojí probíhá také díky mikronizaci.