Blog
Kolagen v zubní pastě
08.06.2022 Zajímavosti
Kolagen v zubní pastě
Ústní hygiena není jen o čistých zubech, ale také o pevných a zdravých dásních, které jsou z 65% složeny z kolagenových vláken. Zubní pasty s kolagene... číst celé
Na akné se živým kolagenem
19.02.2022 Tipy a rady
Na akné se živým kolagenem
Nebojíme se odpovědět, že tropokolagen je tak dokonalým bojovníkem proti akné, že budete žasnout. Chce to jen vydržet první měsíc. číst celé
Zobrazit všechny články

 

  1. Úvod
  2. Blog
  3. Zajímavosti
  4. Co je to ta Chlorella SP?
14.11.2019
Zajímavosti

Co je to ta Chlorella SP?

Chlorella SP - chlorella species z TřeboněNení to žádné zaklínadlo, ani nic tajemného. Jde ale o úžasný kmen speciální chlorelly, která se pěstuje a zkoumá na jihu Čech.

Běžná chlorella se pěstuje v kruhových nebo oválných bazénech za stálého promíchávání a přidávání oxidu uhličitého. Chlorella SP využívá unikátní technologie pěstování na nakloněných plošinách v Mikrobiologickém ústavu v Třeboni.

Česká dezintegrovaná řasa Chlorella SP je harmonickou směsí vitamínů, minerálů, bílkovin, vlákniny, stopových prvků a speciálních látek CHlorella SP (pěstování v Třeboni)(chlorofyl, karotenoidy, Chlorella růstový faktor (CGF) a další.), která se v přírodě tvořila tisíce let. Umí si poradit se spousty zdravotních problémů, viz. www.chlorellasp.cz.

Způsob pěstování Chlorelly SP je patentován. Výhodou této suroviny je, že ji naši čeští vědci pěstují a zkoumají ve výzkumném centru v Třeboni již několik let pod záštitou Mikrobiologického ústavu Akdemie věd.

Tato surovina je nejžádanější na světě. Proto dávejte přednost výrobcům, kteří s kmenem Chlorella SP. (chlorella species) pracují při výrobě doplňků stravy. Tam máte skutečnou jistotu, že nebude obsahovat těžké kovy či jiné nežádoucí látky a bude 100% BIO. Každá vypěstovaná dávka je totiž velmi podrobně laboratorně kontrolována a z pěstírny rovnou putuje do farmakologické firmy, která ji zpracuje do tobolek, kde je její kvalita zachována ve vakuu. Surovina tak nemusí čelit vlivu mikroorganismů ve vzduchu a neztrácí své účinky během zpracování. Její maximální využitelnost v našem zažívacím ústrojí probíhá také díky mikronizaci.

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli