Česká řasa Chlorella SP je řasa s výjimečnými účinky. Nenápadná zelená mikroskopická řasa o velikosti červené krvinky v sobě ukrývá obrovský potenciál růstu a životodárné energie. Unikátní složení české Chlorelly SP pomáhá našemu organismu výrazným způsobem zlepšit a dále udržet výborný zdravotní stav.

Až 90% využitelnost díky unikátnímu procesu zpracování – dezintegrací

Nejvýznamnější vlastností české Chlorelly SP je její téměř 90% využitelnost. Využitelnosti bylo dosaženo unikátním procesem zpracování - dezintegrací buněk řasy. Buňku řasy si můžeme představit jako lískový oříšek, který všechny své výživné látky ukrývá uvnitř obtížně propustné skořápky. Náš organismus není přizpůsoben k tomu, aby trávicími enzymy narušil nepropustnou skořápku a využil cenné látky buněčného obsahu. Výzkumem se podařilo najít způsob, jak buněčný obal narušit (DEZINTEGROVAT) a tím dosáhnout dokonalého využití všech živin. Dezintegrovaná česká Chlorella SP je pravou pokladnicí látek, které pozitivně ovlivňují náš organismus!

Dezintegrace neznamená rozemletí
Proces dezintegrace u české sladkovodní řasy chlorella byl objeven českými vědci a spočívá ve využítí technologie, díky které se naruší fibrózní celuloza, která obklopuje jádro chlorelly. Díky tomu náš organismus dokáže všechny potřebné látky dokonale zpracovat. Dezintegrovaná chlorela rozhodně neznamená, že je mletá, její konzistence je pudrovitého základu již od pěstování. Navíc mletím dezintegrace nedocílíte!

Jak tedy probíhá dezintegrace české chlorelly z Třeboně?
Dezintegrace chlorelly je patentována. Pokud prodejce tento pojem u zboží uvádí, musí také prokázat, zda tomu tak skutečně je. Kmeny, které prošly patentovaným procesem, pocházejí z mikrobiologického ústavu Akademie věd v Třeboni.  Jde o způsob, kdy se pomocí speciální technologie proti sobě při tlaku až 600 atmosfér vrážejí buňky chlorelly. Jen díky tomuto procestu se dokáže narušit fibrózní celuloza, která jádro chrání. Díky tomu pak lze do našeho organismu vpravit vše, co chlorella v sobě od počátku nese. Pokud chlorella není dezintegrovaná, vše cenné z organismu odchází vylučovací soustavou. A za ty peníze by to bylo sakra málo muziky.
Je potřeba však zdůraznit, že kvalita se odvíjí i od kvality dezintegrace. Když není provedena správně, neumí takové zázraky. Právě kvalitou dezintegrace je na špici surovina z Třeboně, tedy Chlorella sp.

Silnější účinky díky technologii zpracování
Českou, světově uznávanou a velmi žádanou surovinu Chlorella Sp. ještě více povýšila česká společnost Queen Euniké, která ji zbytečně neničí zapékáním do tablet, ale zvolila tu nejšetrnější metodu v želatinových tobolkách, kam ji speciálním výrobním procesem dostane při maximálním zachování sterility prostředí. V tom jí pomáhá tým farmaceutiků, kde se obsah tobolek navíc mikronizuje. O procesu mikronizace jsme psali ve článku Mikronizace zlepšuje vstřebatelnost doplňků stravy i léčiv.

Produkty s Chlorella SP nabízíme ZDE.